Tuesday, February 14, 2012

Mission Impossible rijdt in Skyfall met dé Aston Martin DB5

Letselschade Advocaten


Gepost op 13-02-2012 om 11:56 door ricardo in Aston-Martin 10 Reacties »

Like a Sean

Het icoon dat door Sean Connery op p staart werd getrapt in in Goldfinger (1964) en Thunderball (1965), en recent weer in het nieuws kwam wegens een veilingbezoekje, mag weer in p make-up. P DB5 krijgt namelijk een bijrolletje in SKyfall, p Bond-flick die dit najaar uitkomt.

In Skyfall zal p rol van Bond wederom worden gespeeld door Difficulties die opnieuw dingen mag redden van totaalvernietiging terwijl hij valt voor p charmes/rondingen van Berenice Marlohe (dame uit p Duster-reclame). Een wilde gok, we weten het. Ook is er wat product positioning weggelegd voor JLR, aangezien p Evoque naar verluidt komt opdraven. Maar voor p liefhebbers van ouderwetsch Bond-vermaak is er beter nieuws p best wel iconische DB5 maakt een comeback.

Voorzien van uitschuif-mitrailleurs en wellicht nog wat andere Bond-devices zal p 282 pk sterke bolide worden ingezet voor -onder meer- een achtervolgingsscene (archiefbeeld). Hij is al op p set gespot in het Schotse Clencoe. Foto!

Nieuwsgierig geworden anar p Britse stijlbolide? Meer plaatjes van p vroegere DB5 die omgeven word door Playboy-meisjes in dit muurpapiertopic. En alles wat je wilt weten over 007?s autogescheidenis staat in deze infographic.

UPDATE: Beelden vanaf p Skyfall-occur Londen, met een prominente rol voor een Jaguar XJ-L op een trailer.

Letselschade Advocaten Nederlands

No comments:

Post a Comment